Pedicure Zwolle beschikt als één van de weinige pedicurecentra over een Spa Pedicure. Naast het genieten van de voetenspa krijgen je voeten een basispedicure van gediplomeerde pedicures. Deze behandeling is een weldaad voor je voeten die na de behandeling ook zeker gezien worden.

De behandeling begint met een basispedicure, tijdens deze behandeling worden je voeten gecontroleerd op overtollig eelt, eventuele likdoorns, worden de nagels geknipt en de nagelriemen losgemaakt.

De spa pedicure behandeling wordt vervolgd door een heerlijke voetenscrub. Vervolgens worden je voeten met verschillende voeten crèmes van OPI ingemasseerd. Daarna kun je kiezen uit ons ruime assortiment van OPI nagellakken waarmee we je teennagels lakken.

De behandeling wordt uitgevoerd in relaxte, verlichte waterbaden, onder genot van een heerlijke cappuccino of kop thee en als je wilt heb je de beschikking over luxe interieurbladen en glossy tijdschriften.

Laat jezelf of samen gezellig verwennen met een Spa pedicure. Ook een leuk en origineel om te geven als verwencadeau in de vorm van een cadeaubon.

spa pedicure behandeling zwolle