Voeten zijn aan veranderingen onderhevig en hebben (dagelijks) verzorging nodig. Als er geen klachten zijn beperkt de voetverzorging zich tot het dagelijks wassen van de voeten en het regelmatig knippen van de nagels. Is de huid uitgedroogd dan wordt geadviseerd dagelijks na het wassen de voeten in te smeren met een verzorgende en vocht inbrengende crème om de huid soepel te houden. Zo voorkom je voetklachten als kloven. Pedicure Zwolle biedt alles op het gebied van verzorgende voetproducten.

Meestal als we ouder worden ontstaan er voetongemakken en voetklachten die meestal pijnloos en eenvoudig door onze pedicures verholpen kunnen worden. Voetklachten kunnen veroorzaakt worden door een diversiteit aan oorzaken. De meest voorkomende voetklachten worden veroorzaakt door eeltvorming, likdoorns, schimmelnagels en ingegroeide nagels.

Ben je diabeet of reumatisch dan worden je voeten behandeld door een medisch opgeleide pedicure. De kosten van een medische pedicure behandeling worden dan meestal vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Voetverzorging Pedicure